if… jeg kan verve deg!

Publisert: 31. juli 2002 kl 11.10
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00
I en forsikrings-prute-ringerunde gjennomført av Aftenposten klarer de faktisk å prute ned forsikringsprisene hos skadeforsikringsselskapet if. På en betingelse - du må bli medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund, og det må være kunderådgiveren i forsikringsselskapet som får verve deg. Etter å ha lest artikkelen så vi i Pulsredaksjonen for oss en kunderådgiver som sitter i et kontor fullt av fiskestenger, jaktkniver, et haglgevær samt en og annen vadebukse - alle vervepremier fra Norges Jeger- og Fiskerforbund. Vi spurte informasjonsdirektør Jack Frostad om det er vanlig å kreve at kunder verver seg igjennom selskapet for at rabatter skal oppnås.
- Den saken kom skeivt og forkjært ut. Vi er ingen verveanstalt for slik organisasjoner, sier Frostad. Han legger til at de ikke har noe forbud mot å verve medlemmer for organisasjonene, men at dette ikke er noe selskapet legger opp til.
Generalsekretær Bjarne Oppegård i Norges Jeger- og Fiskerforbund kan forsikre alle de jakt- og fiskerfrelste blant våre lesere om at forsikringstilbudet fra if, er åpent for alle deres medlemmer. Ikke bare de som er vervet gjennom kunderådgiverne i If.
Vi tenker uansett på den fine Zeiss kikkerten man får etter å ha vervet 50 nye medlemmer. Man har nok god utsikt fra Filipstad Brygge.
Saken fortsetter under annonsen