Lisa Cooper er gründer og CEO av Catalysts og Catalysts Technologies.

Foto

Camilla Skjær Brugrand.

Etter jobb: – Jeg er nok avhengig av trening for å opprettholde fokus, livsgleden og energinivå

Publisert: 24. februar 2023 kl 10.11
Oppdatert: 24. februar 2023 kl 15.03

Lisa Cooper:

­Alder: 60

Stilling: Gründer og CEO av Catalysts og Catalysts Technologies

– Hva lytter du helst til?

– Jeg er besatt av amerikansk politikk og hører på gårsdagens nyhetssendinger daglig eller livesendinger når jeg kan. Ellers elsker jeg podcast, særlig The Ezra Klein Show og søker ofte det siste innen mangfold, likeverd og Inkludering. Jeg hører ellers på flere bøker samtidig gjennom Audible. Akkurat nå er jeg ferdig med historien om Viola Davis, «Finding me» og jeg har funnet enn klassiker på Audible som er min «go to» «The seven habits of highly effective people» av Steven Covey. Startet på nytt da en kunde ville ha det integrert i et lederutviklingsprogram jeg har ansvar for. Det bør være obligatorisk for alle som vil ha innsikt i hvordan man kan effektivt kan lede seg selv, påvirke, engasjere og samarbeide med andre og kontinuerlig forbedre og fornye sine evner.

Hva gjør du for å koble av?

– Trening er min lidenskap og jeg er på SATS minst 4 ganger i uken. Jeg er nok avhengig av trening for å opprettholde fokus, livsgleden og energinivå. Matlaging er også blitt en ny avkobling og jeg elsker å prøve noen av de spennende oppskrifter som kommer fortløpende på min Instagram feed.

– Hvilken app gjør hverdagen din enklere og hvorfor?

– Jeg er nok ikke en superbruker av apper, men det jeg bruker hyppigst er Vy for t-bane-billetter og ruter, SAS-appen for billetter, parkeringsapper som sparer tid og parkeringsbøter og appen for å forhåndsvarme eller låse e-bilen.

Saken fortsetter under annonsen