Stig Kristiansen.

Foto

NTB-scanpix.

Stig Kristiansen slutter som sykkelsjef

Publisert: 9. oktober 2017 kl 13.12
Oppdatert: 9. oktober 2017 kl 13.12

– Jeg har hatt en utrolig fin tid med mange store sportslige utfordringer i NCF, og tatt mye lærdom av å jobbe med dyktige kollegaer, Kristiansen i en pressemelding.

Videre skrives det at han selvfølgelig ser tilbake på de store sportslige høydepunktene med de gode U23-prestasjonene og årets gull og sølv til Alexander Kristoff i henholdsvis EM og VM.

– Det har vært verdifullt å bli kjent med noen av Norges fremste idrettsutøvere, og dette er vennskap jeg tar med meg videre, sier han.

Omorganisering

Generalsekretær Rune Midthaug ønsker å takke Stig for jobben han har gjort i Norges Cykleforbund.

– Stig har gjort en utrolig god jobb hos oss gjennom de siste 5 årene. Han har vært sterkt delaktig i de gode resultatene våre landslag har opplevd de siste årene. I tillegg har han med sin spisskompetanse rundt trening vært med å løfte vår sportslige avdeling til et nytt nivå, sier Midthaug.

Norges Cykleforbund er i full gang med å vurdere ulike modeller for organisering av sportsavdelingen i årene fremover.

Saken fortsetter under annonsen

– Vi vil bruke tiden fremover for å vurdere ulike modeller for hvordan vår sportslige avdeling skal organiseres, sier Midthaug.

Stig Kristiansen avslutter sitt arbeidsforhold i NCF 31. oktober, og går over i en ny jobb som sportsdirektør i Uno-X Hydrogen Development Team.

– Vi er glade for at Stig fortsatt blir å finne i sykkelmiljøet og ønsker han lykke til i den nye stillingen, skriver NFC.