Øystein Bonvik beskriver boken ikke bare som velskrevet, men også som en fantastisk safari gjennom noen av de virkelige store, og sannsynligvis tidløse, øyeblikkene i moderne musikkhistorie.

 
Øystein Bonvik

Året var 1971

Publisert: 27. desember 2016 kl 09.24
Oppdatert: 27. desember 2016 kl 09.27

Bonvik forteller at han har overraskende stor glede av boken 1971 – Never a Dull Moment: Rock's Golden Year av David Hepworth.

– Egentlig er jeg verken spesielt glad i musikkepoken eller musikklitteratur, men siden jeg er født i det herrens år 1971 ble jeg litt nysgjerrig, sier han.

Foto

Favorittbok: «1971 – Never a Dull Moment: Rock's Golden Year» (Foto: Transworld Publishers Ltd.)

Han beskriver boken ikke bare som velskrevet, men også som en fantastisk safari gjennom noen av de virkelige store, og sannsynligvis tidløse, øyeblikkene i moderne musikkhistorie.

– Man sitter hele tiden å tenker «jøss, var det dét året den kom ut?», forklarer han.

Ifølge Bonvik er boken skrevet med entusiasme og fortellerglede. Han anbefaler at den nytes sammen med flere ferdiglagde Spotify-spillelister, dedikert til akkurat dette året.

– Akkurat da jeg ble født var det forresten The Osmonds, med sangen «One Bad Apple», som toppet listene i USA – altså dessverre ikke den mest episke delen av året, smiler han.

Saken fortsetter under annonsen