Venstre-leder Trine Skei Grande. 

Foto

NTB-scanpix.

Selfietoppen

– Vi er alle litt splittet inni oss

Publisert: 28. juli 2017 kl 09.05
Oppdatert: 22. august 2017 kl 14.16

Trine Skei Grande

– Litt splittet her og der

Der det som kjent er to Venstre velgere samlet, er det alltid to meninger til stede. Det lever de fint med. Venstre er tross alt ikke blitt splittet mer enn en gang. Det skjedde på landsmøtet i Røros i 1972. «Jeg oppfatter ikke at vi er splittet, men at det er et vanskelig spørsmål, og vi er alle litt splittet inni oss, forklarer partileder Trine Skei Grande til Dagens Næringsliv. Det er slik det føles å være en Venstre-velger.

Ari Behn

Foto

Ari Behn. (Foto:  Jon Olav Nesvold / NTB scanpix)

– Med kvinner over alt

Ari Behn klarte aldri å drive det så langt at han ble prins. 2016 ble året da han og prinsesse Märtha Louise valgte å skille lag. Nå må Ari Behn skape sin egen aura og rette seg inn mot nye jaktmarker.  Det viker som om han er i gang. «Dere kommer til meg om natten. Vi sees på dagtid. Jeg er her for dere, dag og natt. Kvinner i alle aldre. Jeg kjenner dere ut og inn, skriver han i Kvinner og Klær. For kvinner som er interessert, er det visst bare å stille seg i kø.

Saken fortsetter under annonsen

Cathrine Marie Lofthus

Foto

Cathrine Marie Lofthus. (Foto: NTB-scanpix)

– Byråkrat med privat legepraksis

Helse Sør-Øst har fått en sjef som tar i et tak på hjemlig plan for å få helseutgiftene ned. Til Ukeavisen Ledelse fortalte Cathrine Marie Lofthus før jul at det har skjedd at hun har sydd barna sine på kjøkkenbenken når de har skadet seg. Hun er lege, ikke syerske, så kjøttsår og den slags er hun god på. I sommer skar hun seg selv i fingeren, men på sykehus skulle hun ikke. I slike tilfeller er det praktisk å ha en mann som også er lege. De fant noe gammel tråd og mannen sydde fingeren – og det uten bedøvelse. Det var visst ganske vondt, men hun slapp i alle fall å dra til lege.