Kong Harald. 

Foto

NTB-scanpix.

Selfietoppen

Konge uten mobil er nesten like rart som konge uten krone

Publisert: 2. august 2017 kl 08.46
Oppdatert: 22. august 2017 kl 14.17

Kong Harald

– Konge uten dekning

Kronprins Håkon Magnus opplysning om at Kong Harald ikke har mobil, sjokkert selvsagt den delen av regjeringsapparatet som har ansvar for modernisering og effektivisering. Hvis sjefen sjøl ikke har mobil, er det grunn til å tro at kongehuset er blitt hengende etter i digitaliseringen som skal gjøre alt i staten mye enklere og mer effektivt. Vi lever i 2017. Konge uten mobil er nesten like rart som konge uten krone.

Trine Eilertsen

Foto

Trine Eilertsen. (Foto: NTB-scanpix)

– En redaktør vel kjent med smerte

Det følger visst en del smerte med å være redaktør. «Det gjør vondt å høre Jonas Gahr Støres forsvarere i investeringssaken», skriver Aftenpostens Trine Eilertsen Hvor vondt det gjør og om hun tar medisiner for det, sier hun ikke noe om. Men alle forstår at når en så pass frisk og oppegående kvinne som Eilertsen får vondt av det Støre finner på, så må Støre skjerpe seg. Han kan umulig vinne valget hvis han gjør kvinner vondt.

Saken fortsetter under annonsen

Gerd Kristiansen

Foto

Gerd Kristiansen. (Foto: NTB-scanpix)

– Refser de dumme

Ingen må tro at den avgåtte LO-lederen, Gerd Kristiansen, driver med å dømme folk. Nei, folk har da hode de selv kan tenke med. Eller for å si det med hennes egne ord i Dagsavisen. «Folk får gjøre sine egne valg, og jeg kan ikke stille med til dommer over dem som tar dumme valg». De kvinnene Kristiansen har i tankene, er de som er så pass dumme at de jobber deltid.