Unni Lindell. 

Foto

NTB-scanpix.

Selfietoppen

– Jeg håper virkelig ikke at det er et liv etter døden

Publisert: 4. august 2017 kl 08.46
Oppdatert: 22. august 2017 kl 14.16

Unni Lindell

– Avbestiller liv etter døden

Unni Lindell fyller 60 i år, og det an virke som om hun er klar får å gå inn for en endelig landing snart. «Jeg håper virkelig ikke at det er et liv etter døden», sier hun til VG. Det er selvsagt ingen som kan garantere for at det ikke er det. Men hvis det også på dette området er valgfritt, så kan de rette instanser allerrede nå notere seg for hva Unni Lindell ønsker. Skulle hun ombestemme seg og gå for liv etter døden, kan det sikkert ordnes slik at hun slipper å være forfatter. Det virker som hun har skrevet fra seg på denne siden.

Janne Haaland Matlary

Foto

Janne Haaland Matlary (Foto: NTB-scanpix)

 

– Får kvinnene til å tie stille

Det er en del ting menn mener, men som de fleste er kloke nok til ikke å si. Nå gjelder det all denne sytingen og griningen kvinner varter opp med. Kan det være nødvendig? Nei, det er ikke det. «Kvinner er mer sytete enn menn, de griner for den minste ting», sier professor Janne Haaland Matlary til VG. På tide at en professor gir klar beskjed til kvinnene om å ta seg sammen i alle fall nå som det går mot sommer.

Saken fortsetter under annonsen

Carl I. Hagen

Foto

Carl I. Hagen. (Foto: NTB-scanpix)

– Pensjonisten som ikke når fram

Carl I. Hagen saksøkte staten ved Statens pensjonskasse fordi pensjonen hans blir regulert lavere enn tidligere etter den forferdelige pensjonsloven ble vedtatt. Han har tapt i alle rettsinstanser her hjemme. Hagen ga seg ikke og anket til Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. Det kan ser ut som om de mener de har bedre ting å foreta seg enn å bruke tid på høytlønnede politikere som klager over litt lavere pensjon. De har i alle fall bestemt seg for ikke å behandle Hagens sak en gang.