Kronprins Håken. 

Foto

NTB-scanpix.

Selfietoppen

– En royal sensasjon

Publisert: 3. august 2017 kl 10.43
Oppdatert: 22. august 2017 kl 14.17

Kronprins Håkon

– Helt uten skjegg

«En skjeggete kronprins Haakon møtte opp til gallamiddag på Slottet for å feire mor og far. Noen få timer senere var skjegget borte», skrev Nettavisen. Hva hadde skjedd? Slottet kunne opplyse at kronprinsen hadde tatt skjegget som en del av underholdningen under gallamiddagen. Det skjedde ikke på scenen til full balauba. Han snek seg ut under middagen og kom altså inn igjen uten skjegg. Litt av en bombe. The Daily Mail skrev om den «rampete» kronprinsen med og uten skjegg i en og samme middag. En royal sensasjon.

Kristine Koht

Foto

Kristine Koht. (Foto: Wikipedia)

– Ekspert på «puppeklemmer»

Det er stadig menn opplever å bli kysset og «puppeklemt» av Kristine Koht. Slikt må menn tåle.

Saken fortsetter under annonsen

«I mine øyne er dette helt ufarlig. Men vi som er skeive, har kanskje litt andre grenser. Folk kunne satt seg nakne på meg uten at det hadde gjort noe», sier hun til VG. Her er det tydeligvis bare å være glad for at Koht beholder klærne på.

Trygve Hegner

Trygve Hegnar. (Foto: Wikipedia)

– Hønenes venn

Redaktør Trygve Hegnar har ikke mye sans for bønder, i alle fall ikke når han tenker på all milliardene de får i støtte. Han er imidlertid tilhenger både av sau, gris og ku. Endatil høner har han sansen for, ikke bare fordi de legger egg. Høner kan spises, selv om det er en del plunder med dem. «Høner må pleies og tilberedes. I timevis», skriver Hegnar på lederplass uten å gi seg ut for på være en høneekspert, men det er ikke langt unna. «Bruk spiss kniv og stikk den gjennom brystbenet på høna, press ned på hver side og rett høna godt ut slik at den knekker langs ryggbeinet. Klipp og skjær over, slik at man får to halvdeler. Høna skal trekke i fire timer». En usedvanlig praktisk avslutning på en lederartikkel.