ARBEIDSINKLUDERING: – Jeg brenner for å videreutvikle arbeidsinkluderingsfeltet, og gleder meg til å lede et selskap som er så viktig for å forhindre utenforskap og gi mennesker nye muligheter, sier den nye toppsjefen i Joblearn.

Foto

JobLearn

Jom Phan tar over som toppsjef i JobLearn

Publisert: 24. mars 2021 kl 10.55
Oppdatert: 24. mars 2021 kl 10.55

Den nye toppsjefen i JobLearn kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i selskapet.

Jom Phan startet som karriereveileder i JobLearn i 2012 og gikk raskt over i en lederrolle i selskapet. De siste årene har hun ledet selskapets fag- og anbudsavdeling, og jobbet med faglig kvalitet og forretningsutvikling.

JobLearn ble etablert i 2003 og har siden oppstarten jobbet med å holde individuelle tiltak, grupperettede tiltak og arbeidsrettede kurs på oppdrag for Nav. Selskapet het tidligere Reaktorskolen, men byttet navn til JobLearn i 2016.

– Jeg brenner for å videreutvikle arbeidsinkluderingsfeltet, og gleder meg til å lede et selskap som er så viktig for å forhindre utenforskap og gi mennesker nye muligheter. Den jobben våre karriereveiledere gjør hver eneste dag har stor betydning for den enkelte vi hjelper inn i arbeidslivet, men også samfunnet som helhet, sier Phan i en pressemelding.

Den nye direktøren har bidratt til at JobLearn i dag har gjenvunnet sin posisjon som en av de ledende aktørene innen arbeidsinkludering, skriver selskapet i pressemeldingen.

Les også: Fretex på tiltakstoppen – fikk en kvart milliard fra Nav i fjor

Storleverandør til Nav

Saken fortsetter under annonsen

Mens selskapet het Reaktorskolen etablerte det seg som en storleverandør av tiltak til Nav. I 2014 lå selskapet helt på topp som den største leverandøren av arbeidsrettede Nav-tiltak.

Også etter navneskiftet har JobLearn vært en stor tiltaksarrangør, men selskapet falt i 2019 ut av listen over de ti største tiltaksleverandørene til Nav. JobLearn hadde det året oppdrag for Nav til en verdi av i underkant av 58 millioner, en nedgang på 24 millioner fra året før.  

I fjor var imidlertid selskapet tilbake på topp 10-listen. Da var selskapet den fjerde største tiltaksleverandøren til Nav, med oppdrag til en verdi av 112 millioner kroner, viser en oversikt over utbetalinger av tiltaksmidler fra Nav i fjor.

Del av utdanningskonsern

I dag er JobLearn lokalisert på 44 ulike steder i åtte regioner i Norge.

Selskapet er del av konsernet Intendia Group. Det er stort utdanningskonsern med virksomhet i Norge og Sverige, med Anthon B Nilsen AS og Anthonstiftelsen som eiere.

Gjennom et økende antall internasjonale samarbeid og partnerskap er konsernet også representert mange ulike steder rundt om i verden, blant annet i USA, Australia, Tanzania og Etiopia, i tillegg til en rekke europeiske land, ifølge informasjon på JobLearns nettsider.

Saken fortsetter under annonsen