Rocka arbeidsgiver

Publisert: 28. april 2014 kl 14.09
Oppdatert: 20. april 2022 kl 14.38

HAN SER SLITEN ut. Har vært oppe siden klokka fem om morgenen. Namsos er ikke verdens navle når du er mye ute og reiser. Stålkofferten er slitt og full av merkelapper. Mer enn hundre reisedager i året.



– Vi må være raske, sier han litt mutt. Jeg må få sovet litt før et møte klokka tre og så skal jeg ha en times opptreden i kveld på et privat arrangement her på Bristol. Han bestiller en egenkomponert omelett. IKKE rødløk. IKKE vanlig brød. MÅ være noe loff-aktig. Allergisk, schjø’.



TRØNDER-ROCKEREN OG vokalisten har solgt mer enn 1,5 millioner plater med bandet D.D.E. Selv har vi bare hørt «Det går likar no» og «Rai-Rai» og sett ham på forsiden av Se og Hør. Ligner han ikke litt på Charter-Svein?

Saken fortsetter under annonsen


Så står han der plutselig i rollen som konferansier på bransjeforeningen Attføringsbedriftene sin store iJobb-konferanse på Gardermoen. Et oppkomme av historier, løs snipp og sang  til eget pianoakkompagnement.



Men også skarpe spørsmål til politikere og innledere. Og med en egen historie å fortelle. Fra sitt liv som daglig leder, sammen med kona Lise, av Namdal Bilopphuggeri, med ti-tolv ansatte og som oftest noen ungdommer på tiltak eller opplæring.


Saken fortsetter under annonsen

I magasinet Velferd 2-2014 kan du lese hele intervjuet med rockemusikeren og bilopphøgger’n som åpner døra til arbeidslivet for ungdom.