Foto

Nordea.no

Snorre Storset blir ny sjef for Nordea i Norge

Publisert: 14. januar 2016 kl 09.28
Oppdatert: 14. januar 2016 kl 09.28
Storset tar over som sjef i Nordea Norge med umiddelbar virkning, og som leder for Wealth Management fra 1. februar. Han har vært ansatt i Nordea siden 2010, og har blant annet ledet Nordea Liv og Pensjon. Siden november 2015 har Storset vært en del av konsernledelsen i Nordea.

Han skal også lede hele Nordeas spare- og investeringsområde, Wealth Management.

– Jeg ser fram til å overta som leder av virksomheten i Norge, i det som er Nordens største bank. Jeg gleder meg til, sammen med Nordeas 2.700 ansatte, å videreføre arbeidet med å utvikle en enda mer konkurransedyktig bank for både privatpersoner og næringsliv, sier Snorre Storset.

– Snorre Storset har demonstrert evne til å gjennomføre strategiske grep og har oppnådd imponerende resultater på kort tid. Som leder av Nordea Liv og Pensjon var han helt sentral i omstruktureringen som har gjort Nordea Liv og Pensjon til markedsledende i Norden. Jeg er trygg på at Storset er den rette personen til å ta Nordea Norge videre, sier Casper von Koskull, konsernsjef i Nordea.

Gunn Wærsted ble i desember valgt til ny styreleder i Telenor og kunngjorde da at hun slutter som administrerende direktør i Nordea Bank for å unngå interessekonflikter. (©NTB)

 

Saken fortsetter under annonsen