Siden sist

Publisert: 29. oktober 2015 kl 16.17
Oppdatert: 29. desember 2017 kl 12.29

Hoksrud billig i drift

Pressen har avslørt at First House har fakturert Telemark fylkeskommune for ostepølse, energidrikk, sjokolade og softis med strø. Og ikke nok med det; Ni personer har spist en fortreffelig middag, i regi av First House, på Lofoten fiskerestaurant for 13 142 kroner. Det ble drukket tre flasker riesling og 18 øvrige enheter med alkohol.

– Jeg drakk cola, opplyser da-værende statssekretær Bård Hoksrud ifølge NTB. I forsamlingen som spiste på fylkeskommunens regning, var det altså en som skilte seg ut med hensyn til å være billig i drift og være absolutt ved sine fulle fem.

Sandberg på vent  

Per Sandberg legger seg hver kveld i undring over at Erna Solberg ikke har ringt. Han har jo sagt ifra om at landet trenger en innenriksminister som får ansvaret for halve konge-riket og at han er mannen. Han sier til Aftenposten at det gjelder å ha tro på seg selv. Den slags tro mangler han såvisst ikke, for i samme intervju sier han at han tror partiet vil vokse om han blir statsråd. Selvsagt vil det også bli bedre for landet med Sandberg rundt Kongens bord. Alle nordmenn, til og med en del innvandrere, vil kjenne seg mer lykkelige om Sandbergs drøm blir virkelighet.

Sex for krigsseilere

Det er noen mannfolk som aldri lærer. Jon Michelet er 72 år og har skrevet et lass med bøker. Han har tjent over 20 millioner kroner på de fire bøkene om krigsseilerne, og enda skal det komme en bok til. I en anmeldelsen i Bergens Tidende klager Silje Stavrum Norevik over at han etter 40 år som forfatter ikke har lært seg å skrive bedre sexskildringer. «Sexskildringene hadde neppe passert desken i Cupido», skriver Norevik. Michelet vet hva han har å gjøre før han leverer manuset til den siste boken om krigsseilerne; å ta kontakt med en kvinne vestpå som er omtrent halvparten så gammel som ham og har greie på språk og litteratur. Enkeltpersonsforetaket Stavrums Språktjenester tar sikkert jobben med å skrive sex slik det skal gjøres nå for tiden.

Saken fortsetter under annonsen