Utradisjonelt bemanningsbyrå

Publisert: 10. november 2003 kl 10.00
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Behovet for bemanning kan variere veldig avhengig av hvilken situasjon bedriften befinner seg i. Det kan enten være etableringsfase, oppbemanning, nedbemanning, ansettelsesstopp eller store variasjoner i behovet for bemanning. Jobzone har spesialisert seg på situasjonsbestemte bemanningsløsninger for bedrifter og åpnet nylig et nytt kontor i Larvik. Partner Øyvind Løkken sier at Jobzone har gjort en del grep som er med på å styrke anseelsen i rekrutteringsmarkedet.

- En av forskjellene mellom oss og våre største konkurrenter er at ved de foreløpig åtte Jobzone-kontorene er det ingen ansatte, men bare eiere/drivere. Sånn sett kan du si at vår drivkraft kommer fra «hjerte regionen.» En annen viktig forskjell er at vi prekvalifiserer våre kandidater gjennom tre yrkesrettede kurs som vi har utviklet for tre bransjer vi satser spesielt på, sier Øyvind Løkken.

De tre bransjene Jobzone har satset tungt på er næringsmiddelbransjen, varehandelen og lager og ekspedisjon. Dette er bransjer som står relativt sterkt i Larvik og Vestfold, ifølge Jobzone. Jobzone har for øvrig dekorert sine lokaler i Larvik noe utradisjonelt.

- Vi har dekorert lokalene våre med barnetegninger fordi vi synes det er viktig å tenke på barna siden de er fremtidens arbeidstakere. Vi mener det er viktig å gå inn i bransjen med en stor grad av ydmykhet, sier Løkken.

Saken fortsetter under annonsen