Utpeker datteren til etterfølger

Publisert: 22. januar 2010 kl 09.19
Oppdatert: 22. januar 2010 kl 14.38

Han bekrefter også at det er hun som vil styre mesteparten av familieformuen, som i dag er verdt rundt 15 milliarder kroner.

- Jeg kan bekrefte at det er Caroline som er uttenkt til å overta ansvaret for vår virksomhet etter meg, når jeg en gang gir meg. Hun er den av mine barn som har størst interesse og lyst til det. Det skjer i stor forståelse med de andre barna, sier Stein Erik Hagen til VG.

Storesøsteren Camilla (28) og broren Carl Erik (21) vil beholde betydelige eierposisjoner. Minstemann Thomas Nicolai Stang (14) vil også ha til salt i grøten.

Hagen opplyser videre at datteren skal gifte seg. Caroline har nettopp flyttet til Zürich i Sveits, hvor hun og den kommende ektemannen er på boligjakt. Den utvalgte er Christer Kjos fra Jessheim i Ullensaker. Han er for tiden bosatt i England og arbeider som bankanalytiker i Merrill Lynch. Han vil flytte til Sveits der paret skal etablere seg.

- Vi gleder oss stort til bryllupet. Christer er en usedvanlig kjekk ung mann. Hele familien gleder seg, sier Hagen til VG. (©NTB)

Saken fortsetter under annonsen