Hydro finpusser profilen

Publisert: 9. februar 2003 kl 22.03
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Industrikjempen Norsk Hydro har satt i gang et omfattende merkevareprosjekt (branding), og har engasjert et amerikansk konsulentfirma til å hjelpe seg.

Det bekrefter Cecilie Ditlev-Simonsen (bildet), fersk kommunikasjonsdirektør i Norsk Hydro, i en samtale med Økonomisk Rapport.

- Vi ønsker å definere tydeligere hva det er som er kjernen i Norsk Hydro, framholder Ditlev-Simonsen.

Norsk Hydro vil også gå seg selv grundig etter i sømmene, og vil også formulere de verdier som skal gjennomsyre selskapet. Resultatet av Hydros merkevareprosjekt vil i sin tur danne utgangspunktet for å utarbeide en ny kommunikasjonsstrategi for selskapet.

- Det er kjempespennende å være med helt fra starten, sier Cecilie Ditlev-Simonsen som i fjor ble headhuntet til jobben som kommunikasjonsdirektør i Norsk Hydro der hun tok over etter Henrik Andenæs, som har sluttet i Norsk Hydro for å etablere seg som konsulent (i et firma der Norsk Hydro er inne på eiersiden).

Norsk Hydro runder 100 år i 2005. Det igangsatte merkevareprosjektet skulle dermed kunne resultere i at jubilanten viser seg frem i sin nye og tidsriktige drakt.

Saken fortsetter under annonsen