138376573_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Linløkkens portefølje

Publisert: 22. januar 2008 kl 14.25
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Investtech anbefaler aksjer basert på teknisk analyse, det vil si å studere investorenes oppførsel i markedet ved bruk av grafer, for å forutsi en fremtidig kursutvikling.

Inn kommer Synnøve Finden og IM Skaugen, og ut ryker Norwegian Property og AGR Group.

Her er den nye porteføljen:

  • Yara
  • Kongsberg Automotive
  • IM Skaugen
  • Synnøve Finden
Saken fortsetter under annonsen

Her er begrunnelsen:

Nesten alle aksjene på Oslo Børs er teknisk negative. Mange har imidlertid falt veldig mye på kort tid, og må snart få en reaksjon opp. Om denne kommer veldig snart, eller om vi først skal ha et ytterligere fall, er umulig å si. Jeg velger en portefølje av aksjer som består av noen av de mest positive aksjene på innsidehandler og tekniske kriterier og noen rekylkandidater.

Yara ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Det er støtte ved gulvet i kanalen samt ved 220 og 208 kroner. Brudd under 220 kroner vil være et salgssignal på kort sikt.

Kongsberg Automotive har falt mye over lang tid, og meget kraftig de siste dagene på økt volum. Dette kan være tegn på et sell-off, og aksjen skal i så fall få en kraftig reaksjon tilbake. Aksjen er positiv på innsidehandler etter flere kjøp gjennom fjoråret.

Saken fortsetter under annonsen

IM Skaugen ligger i en stigende trendkanal på lang sikt og har nå reagert tilbake til gulvet i denne. RSI er samtidig oversolgt, så dette bør gi oppgang både på kort og lang sikt.

Synnøve Finden har reagert tilbake til støtten ved ca 20 kroner. Volumutviklingen er positiv og aksjen bør få en reaksjon opp. Aksjen er positiv på innsidehandler.

Se alle porteføljene her