138372665_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

De tekniske tipsene

Publisert: 30. september 2008 kl 16.14
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Geir Linløkken traff blink med to av fire aksjetips i forrige runde.
Han beholder den ene - Eitzen Maritime - men har funnet frem til to nye aksjer som ifølge Investtechs tekniske analyser skal opp i kurs.
Linløkken beholder stadig en del av innsatsbeløpet i kontanter.
Her er hans nye portefølje:

Eitzen Maritime: Aksjen har brutt den stigende trenden og falt kraftig den siste måneden. Kursen er nå nær støtten ved 2,16 kroner, og oppsiden vurderes nå større enn nedsiden. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Dette styrker aksjen.

Pronova BioPharma: Pronova ligger i en stigende trend på kort/mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen faller tilbake fra taket av trendkanalen på kort sikt, men det er trendstøtte og horisontal støtte ved 18,20 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt.

Bluewater Insurance: Aksjen ligger i en langsiktig, fallende trend, men støtten ved 12,50 kroner ser ut til å ta imot for videre fall. Aksjen reagerer opp på økende volum, og har bra momentum. Etablerte noteringer under 12,50 kroner vil være et salgssignal. Aksjen er meget positiv på innsidehandler etter at styreleder m.fl. har kjøpt aksjer i august og september.

25 prosent av innsatsbeløpet settes på "sparekonto i banken".


Se alle de nye porteføljene her.

Saken fortsetter under annonsen